Wijkspreekuren 2019

Een vraag over de bouwplannen. Zorgen over een buurtbewoner. Een idee voor de wijk. Ook in 2019 kunt u tijdens het WIJkspreekuur al uw vragen kwijt. Speelt u met de gedachte om een evenement voor de buurt te organiseren? Maakt u zich zorgen over de buurman of -vrouw die u al een tijdje niet gezien heeft? Wilt u een melding maken van overlast op straat of een schade aan uw woning? Het kan van alles zijn waar u graag een antwoord op wilt, maar waar klopt u aan?

Veel wijkbewoners hebben behoefte aan een plek waar zij dit soort vragen kunnen stellen. En die is er! Iedere oneven week op donderdagen zitten verschillende professionals uit de wijk in het Wij Maken De Wijk-Wijkpunt klaar om u te helpen. Bekende wijkprofessionals. Misschien heeft u deze mensen al eens bij u in de buurt gezien. Maar wie zijn het precies? Rob Paijmans is de wijkagent (zijn collega Paul Gabriëls staat niet op de foto). Youssef el Farissi vertegenwoordigt Stadlander en Wendy Rooze schuift bij het WIJkspreekuur aan namens WijZijn Traversegroep.

De vraag waar u mee zit, hoeft niet perse iets te maken te hebben met de organisaties waarvoor deze wijkprofs actief zijn. ‘Buurtbewoners kunnen ons echt alles vragen’, begint de wijkagent, ‘en natuurlijk geldt: hoe gerichter de vraag, hoe beter een van ons kan helpen. We bieden sowieso altijd een luisterend oor en als wij de antwoorden niet direct hebben, verwijzen we door naar andere partijen. 

Heeft u een vraag? Wij ontvangen u voortaan graag bij het Wij Maken De Wijk-Wijkpunt aan de Kastanjelaan 66-68 te Bergen op Zoom. Natuurlijk zijn er ook in 2019 Pop-Up WIJkspreekuren. Deze kondigen we aan via de website www.wijmakendewijk.nl

De eerstvolgende WIJkspreekuren in zijn op: 31 januari, 14 en 28 februari, 14 en 28 maart, van 14.30 – 15.30 uur.

Heeft u zelf behoefte aan een Pop-Up WIJkspreekuur bij u in de straat laat het ons weten. Stuur een email naar redactie @wijmakendewijk.nl

Stadlander

Rooseveltlaan 150, 4624 DE Bergen op Zoom
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  088 562 6000
 www.stadlander.nl

Gemeente Bergen op Zoom

Jacob Obrechtlaan 4, 4611 AR Bergen op Zoom
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  140 164
 www.bergenopzoom.nl